Hjertets sange

Jeg forbeholder mig ophavsret/copyright til alle mine tekster og melodier, og andet indhold på dette website, samt min instagramkonto.

Herunder kan du lytte til en af mine sange, og nederst på siden læse lidt mere om min sangskrivning.

Vil du dele...

"Vil du dele", sunget og skrevet af Susanne Holgaard Svendsen, Fyn 1999, indsunget 2021.
Vil du dele, er en af de allerførste sange jeg skrev i 1999. Den handler om at vi for alvor nu skal lære at dele i kærlighed og respekt, fremfor at overforbruge og misbruge egne og hinandens resurser.

Mine sange - mit hjertes sange......

Jeg har skrevet mine egne tekster og melodier siden sommeren 1999, hvor jeg oplevede sangskrivningen som en pludselig evne - et helt nyt rum som åbnede sig i mig. Det skete helt bogstaveligt en morgen, efter at jeg aftenen før havde bedt mit inderste vise mig en ny vej i livet, fordi jeg følte at jeg sad fast.  

Jeg vågnede med den første af en lang række sange i hovedet, og formåede at få tekst og melodi indsunget på kasettebånd, mens jeg akkompagnerede mig selv på min gamle - nu udskiftede teenageguitar.

Jeg arbejder for tiden på at kunne tilbyde et arrangement, hvor jeg vil synge nogle af mine bedste sange, og læse op fra min første udgivelse, Ord - en digtsamling. 

Jeg ønsker at skabe et tillidsfuldt rum for mennesker som har intersse i at være sammen omkring eksistentielle emner, filosofiske spørgsmål, og helt basale behov. Et rum hvor der er plads til dialog, kærlighed og væren til stede som dem vi er - med vilje til at være de bedste udgaver af os selv.

Jeg har, som beskrevet andet sted, tidligere sunget ret meget, også i arbejdsmæssige sammenhænge, hvor jeg  har brugt stemmens udtryk som personligt udviklingsværktøj, samt til lydhealing også i kursussammenhænge.

Hvis jeg selv skal beskrive mine sange og min stemmes udtryk, føles det nærmest umuligt, fordi sangene for mig mere er stemninger, personlige indsigter og reflektioner om tro og viden - mere end de er udtryk for en bestemt genre.

Hver af mine sange er for mig særlige brudstykker af livet, som jeg har levet det, ønsket at leve det og lever det, men alligevel er der ligesom en rød tråd, som bugter sig gennem alle sangene, og den ene melodi leder nærmest til den næste, hvis ikke jeg havde besluttet, at de hver har en begyndelse og en afslutning.

Sangen i videoen over denne tekst, er en af mine allerførste fra 1999, og udtrykker mit inderlige behov for at få lov at være nærværende, sammen med et og flere mennesker, som jeg elsker og holder af, nogle gange i tavshed, andre gange talende eller her syngende.

Og simpelthen dele med andre, som også vil dele med mig, for de i ligger en værdifuld ligeværdighed og tryghed.

Hvis du er interesseret ligger der også en sang eller to på min Instagram konto under mit navn; Susanne Holgaard Svendsen.

Denne side vil blive udvidet efter behov, i den udstrækning jeg har overskud til det.

Hjerteligst Susanne.